Şanlıurfa Zayıflama

Zayıflamada ağrısız ve ameliyatsız işlem Liposure lazer lipoliz cihazıyla tek Seansta Yüzde 25 İncelten Ve kesinlikle hiç bir yan etkisi bulunmayan bir işlemdir. Liposure İddiası, Lıposuctıon'ın Pabucunu dama atıyor. İncelmek için sadece tek seans bile Yağ hücrelerini 'patlatarak' yok eden liposure bıçak altına yatmadan yağları ortadan kaldıran, aynı bölgede tekrar yağlanmayı engelleyen ve vücudu sıklaştıran bir yöntem. 

Bölgesel yağları azaltan bu incelme yöntemi artık ülkemizde de kullanılıyor.  
Liposuction, mezoterapi, karboksiterapi, lipoliz gibi incelme yöntemlerinden farkı ne?
Birçok insan özellikle belde, göbekte, kollarda ya da kalçada oluşan yağlardan kurtulmak istiyor. Kilo vermeye çalışıyor, spor ve diyetle hayatını düzene sokuyor ama bir türlü veremiyor. Onlar depo yağları, vücut bu yağları tutmak için direniyor. Bu yağları şekillendirme konusunda ameliyatlı ve ameliyatsız çeşitli yöntemler mevcut. Ameliyatlı yöntem; liposuction. Liposuction da kendi içinde ultrasonlu liposuction, vibrasyonlu liposaction, lazerli liposuction gibi çeşitlere ayrılıyor. Neticede bu yöntemlerin hepsi ameliyat gerektiriyor. Evet çok iyi sonuçlar veriyor, ama zahmetli ve birtakım riskler taşıyor. Yapılan araştırmalara göre liposuction gereksinimi duyan 100 kadından 80 ni çeşitli endişelerle vazgeçiyor, sadece 20 li yaşlardaki insanlar yaptırabiliyor." 
Liposure yöntemi ile o yağları yok ediyoruz. 
Birçok kişi vücudunun yeni şeklini koruması gerekir.Bu işlemden sonra kişiler,diyetine ve egzersizlerine özen göstermeli...Dikkat edilmediği taktirde alınan kaloriler ve fazla yağlar işlem yapılan bölgede görülmese de vücudun başka bölgelerin de yağlanmalar kitle şeklin de tekrar oluşmaktadır. 
Bütün zayıflama aktiviteleri ve uygulamaları diyet ya da sporla desteklenmelidir
Merkezimiz de hastalarımıza bu konu da danışmanlıkta yapmaktayız.

Kavitasyon sistemi nedir ? 

Kavitasyon sistemi, bölgesel yağlanma ve selülitle ultrason yardımıyla savaşan, cerrahi olmayan bir yöntemdir. Cildin dış yüzeyine uygulanan yeni ultrasonun yayılması, yağ dokusundaki hücre sıvısında ani ve yüksek basınç değişikliklerine neden olur. Bununla birlikte oluşan köpüklenme önce genişleme, sonra patlama yaratır. Kavitasyon denilen bu etki; yağı sıvılaştırıp hücrelerin duvarlarını tahrip ederek depo yağların yapısı nı bozar. Bu dokudaki yağ hücreleri ve açığa çıkan yağ asitleri parçalanarak, lenf yolları sayesinde buralardan uzaklaştırılmaya çalışılır. Serbestleşen bu yağlar, adalelerde yakılarak ya da üriner sistem ve karaciğer yoluyla vücuttan dışarı atılırlar. Biz bu teknolojiyi önceden tecrübe sahibi olduğumuz hipoosmolar lipotomi yöntemiyle beraber kullanarak bahsedilen etkili sonuçları alıyoruz. Zaten tavsiye edilen ve bilimsel olarak da ispatlanmış gerçek etki mekanizması da bu metot ile elde edilmekte incelmeyi sağlamaktadır.

G5 Masajı

G5 masajı kendi adını taşıyan aletle yapılır. Hızlı titreşimle ve iterek sıkıştırma yöntemi ile fazla yağların ve selülitli bölgelerin yakılmasını sağlar ve uygulama bölgesinde zayıflama ürünlerinin kullanılması ile birlikte gözle görülür ciddi bir etki elde edilir. Gerginleşmiş noktaları ve spazmları yatıştırmaya, ödemlerin ve yorgunluk sonrası kaslarda biriken laktik asitin atılmasında yardımcı olur. Ritmik masaj ile kan dolaşımı hızlandırır, ciltte yaşlanma çizgi lerini azaltır ve cilde esneklik sağlar. G5 masajı özellikle bölgesel zayıflamada kullanılan ve hızla yaygınlaşan yöntemlerden biridir. Aletle yapılan masaj sayesinde kan akışı hızlanır, damarlar açılır ve vücut toparlanır. G5 masajı özellikle pasif jimnastik öncesinde vücudun ısınmasını ve yağ yakmaya daha erken başlamasını sağlıyor. Masaj tüm vücuda uygulanabiliyor ancak özellikle kalça, üst bacak, kol ve popo bölgelerinde, selülitle mücadele amaçlı daha etkili olarak kullanılır.

G5 Masajının Faydaları Nelerdir?

* Bölgesel Dolaşım  
* Ağrı giderme   
* Rahatlama   
* Fazla yağların yakılması  
* Cilt sıkılaştırma  
* Bölgesel zayıflama  
* Cildin esnekliğini sağlama  
* Toksin atma   
* Selülit oluşumunu engeller ve selüliti azaltır   
* Kemik yoğunluğunu arttırır  
* Zihinsel ve bimensal stresi azaltır.


Bölgesel İncelme

Şanlıurfa Güzellik salonu bünyesinde bulunan zayıflama cihazları ve uyguladığımız beslenme programı sayesinde bölgesel incelme konusunda oldukça başarı sağlamış durumdayız.

Hızlı Kilo Verme

Evde kendi imkanlarıyla hızlı kilo verme aslında sağlık açısından çok fazla önerilmeyen bir durumdur. Ancak güzellik salonumuzda sadece yağ yakan cihazlarımızla sağlıklı ve hızlı kilo vermek mümkün olmaktadır.

Zayıflama Diyeti

Zayıflama için hiç bir yöntem tek başına yeterli değildir. Müşterilerimize aç kalmadan hızlı zayıflama imkanı veren çok besleyici ve bölgesel incelmeye yardımcı olan  protein bakımından zengin bir diyet listesi sunuyoruz. .

Kolay Zayıflama

Zayıflamak her zaman çok zor bir süreç olmuştur ve Şanlıurfa'da zayıflama beslenme kültüründen dolayı daha da zordur. Ancak Şanlıurfa güzellik salonları içinde bulunan modern cihazlarımızla kolay zayıflama imkanı sunuyoruz..

HIzlı Zayıflama

Şanlıurfa hızlı zayıflama deyince en zor bölgelerden biridir. Çünkü geleneksel fırın usulüyle etli ve bol yağlı beslenme alışkanlığı hızlı kilo vermeyi zorlaştırsa da güzellik salonumuzdaki modern cihazlarla bunun üstesinden geliyoruz..

Bölgesel zayıflama

Güzellik salonumuz Şanlıurfa bölgesel zayıflama merkezlerinden biridir. Bünyemizde bulunan zayıflama cihazları sayesinde aç kalmadan sadece belirli bölgelere uygulanarak bölgesel incelme sağlamak mümkün olmaktadır.

Göbek Eritme

Göbek belli yaştan sonraki hemen her kadının sorunlarının başında gelmekte ve göbek eritme için olmadık yöntemler denenmektedir. Oysa göbek eritme kendi başına neredeyse imkansız olmasına rağmen salonumuzda çok kolaydır.

Basen Eritme

Basen bölgesi bayanlarda en çabuk kilo alınan, ancak buna rağmen en zor kilo verilen bölge olduğu için basen eritme bayanların baş belasıdır. Salonumuzda G5 masajı ve kavitasyon tekniğiyle basen eritmeyi sorun olmaktan çıkarıyoruz.

Kalça Eritme

Kalça eritme her bayanın neredeyse hayatı boyunca uğraşmak zorunda olduğu sorunların başında gelir. Ancak bu konuda başarılı olmak çok az insana nasip olur. Şanlıurfa Güzellik Merkezinde bir kaç seansta bu sorunda kurtulabilirsiniz.